Tuulilasin korjaus ja vaihto

Kestävät tuulilasikorjaukset ja vaihdot | Kittilä, Kolari, Muonio, Enontekiö

Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo Oy korjaa ja vaihtaa tuulilaseja sekä henkilö- että pakettiautoihin. Tarjoamme palvelujamme myös vakuutusyhtiöiden kautta, joten muistathan täyttää vahinkoilmoituksen!

Tuulilasin korjaus

Tuulilasivaurion syntyessä on tärkeää reagoida nopeasti. Olipa kyseessä pieni kiveniskemä tai naarmu, se voi levitä nopeasti pitkäksi halkeamaksi, jota on mahdoton korjata. Mitä nopeammin tuulilasi tuodaan korjattavaksi, sitä todennäköisemmin se saadaan vielä pelastettua. 

Korjaamossamme tuulilasin korjaus käy nopeasti, kustannustehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti. Oikeaoppisen korjauksen jälkeen tuulilasin korjattu kohta on yhtä vahva kuin alkuperäinen lasi, ja korjausjälki on mahdollisimman huomaamaton.

Tuulilasin vaihto

Pienetkin vauriot voivat vaikuttaa ratkaisevasti tuulilasin kestävyyteen ja turvallisuuteen. Mikäli tuulilasia ei voida enää korjata, vaihdamme sen uuteen, korkealaatuiseen Pilkington-tuulilasiin. Pilkington kuuluu maailman suurimpiin lasituotteiden valmistajiin ja sen autolaseja käyttävät useat maailman autotehtaat. 

Henkilökunnallamme on vankka kokemus tuulilasien vaihdosta, minkä ansiosta asiakkaamme voivat aina luottaa kestävään ja turvalliseen lopputulokseen. Käytämme tuulilasin vaihdossa vain oikeanlaisia liimoja ja pohjustusaineita, jolloin uuden tuulilasin asennus vastaa alkuperäislaatua. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!