Tuulilasin korjaus ja vaihto ammattitaidolla Kittilässä

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Autopeltikorjaamon merkki

Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo Oy korjaa ja vaihtaa tuulilaseja sekä henkilö- että pakettiautoihin Kittilän, Muonion, Kolarin ja Enontekiön alueilta. Takaamme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen jokaiselle tuulilasin korjaukselle ja vaihdolle. Tarjoamme palveluitamme myös vakuutusyhtiöiden kautta, joten muistathan täyttää vahinkoilmoituksen.

Tuulilasin korjaaminen

Tuulilasivaurion syntyessä on tärkeää reagoida nopeasti. Olipa kyseessä pieni kiveniskemä tai naarmu, se voi levitä nopeasti pitkäksi halkeamaksi, jota on mahdoton korjata. Mitä nopeammin vahingoittunut tuulilasi tuodaan korjattavaksi, sitä todennäköisemmin se saadaan vielä pelastettua.


Meillä tuulilasin korjaus käy nopeasti, kustannustehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti. Oikeaoppisen korjaamisen jälkeen tuulilasin korjattu kohta on yhtä vahva kuin alkuperäinen lasi ja korjausjälki on parhaimmillaan täysin huomaamaton. Tuulilasin korjauksen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista vahinkotarkastusta autoille. 

Lue lisää vahinkotarkastuksista

Osaava henkilökuntamme apunasi

Henkilökunnallamme on vankka kokemus tuulilasien vaihdosta. Asiakkaamme voivat siis aina luottaa kestävään ja turvalliseen lopputulokseen. Käytämme tuulilasin vaihdossa vain työhön suunniteltuja liimoja ja pohjustusaineita, eikä työn jälki eroa alkuperäisestä. Voit luottaa Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo Oy:n laadukkaaseen työhön!

autokorjaamon merkki

Tuulilasin vaihto

Pienetkin vauriot voivat vaikuttaa ratkaisevasti tuulilasin kestävyyteen ja turvallisuuteen. Mikäli tuulilasia ei voida enää korjata, vaihdamme sen uuteen, korkealaatuiseen Pilkington-tuulilasiin. Pilkington kuuluu maailman suurimpiin lasituotteiden valmistajiin ja sen autolaseja käyttävät useat maailman autotehtaat.

Lue lisää myös muista palveluistamme