Automaalaamo

Automaalaus ja kolarimaalaus laatutyönä | Kittilä, Kolari, Muonio, Enontekiö

Kittilän Autopeltikorjaamo ja Automaalaamon maalauspuolella maalataan sekä henkilöautoja ja pakettiautoja että tarvittaessa mopoautoja. Olipa kyseessä kolarimaalaus tai automaalaus, pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen. 

Automaalaamomme korkeasta laadusta kertovat:

  • Nykyaikaiset maalausvälineet ja maalaustekniikka
    Maalaamomme moderni maalaus- ja kuivauskammio sekä käyttämämme maalaustekniikka mahdollistavat laadukkaan ja kestävän maalauspinnan tarkkaa työturvallisuutta sekä ympäristöystävällisyyttä unohtamatta.
  • Ympäristöystävälliset maalit
    Käytämme automaalauksessa vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja ennen kaikkea korkealaatuisia PPG-automaaleja. PPG kuuluu Euroopan johtaviin autojen korjausmaalien valmistajiin ja sillä on suurimpien autovalmistajien myöntämät hyväksynnät.
  • Tarkat värisävyt
    Määritämme autojen värisävyt tarkalla Genius-värikameralla, jolloin maalaustyön tuloksena on eheä ja tasavärinen maalipinta.

Lacroe – maalipinnan takuukäsittely

Automaalaamossamme tehdään myös Lacroe-takuukäsittelyjä, jotka antavat auton maalipinnalle kestävän suojan 3 vuoden takuulla. Ainutlaatuisessa suojausmenetelmässä käytetään pitkälle jalostettuja synteettisiä suoja-aineita, jotka suojaavat auton maalipintaa esimerkiksi lintujen jätöksiltä, hapettumiselta, UV-säteilyltä, ympäristösaasteilta sekä maantiesuolalta. Lacroe-käsittelyn ansiosta auton puhtaanapito on helpompaa, eikä vahaustakaan enää tarvita. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!