Laadukas auton maalaus automaalaamostamme Kittilästä

Yhteystiedot
automaalaamon kuvake

Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo Oy:n erikoisalaa on auton maalaus. Maalaamme monipuolisesti niin henkilö- kuin pakettiautotkin. Henkilökuntamme on kerryttänyt vuosien kokemuksen, ja työn jälki on aina laadukasta. Olipa ajoneuvosi maalipinta vaurioitunut kolarissa tai vain ikääntynyt, voit luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

Laatu syntyy nykyaikaisista välineistä ja menetelmistä sekä laadukkaista maaleista

Maalaamomme moderni maalaus- ja kuivauskammio sekä käyttämämme maalaustekniikka mahdollistavat laadukkaan ja kestävän maalipinnan. Noudatamme tarkkaa työturvallisuutta ja otamme ympäristönsuojelun vakavasti. 


Käytämme automaalauksessa vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja ennen kaikkea korkealaatuisia PPG-automaaleja. PPG on yksi Euroopan johtavista autojen korjausmaalien valmistajista. Suurimmat autovalmistajat ovat hyväksyneet PPG:n maalit käytettäväksi korjausmaalaamisessa. 


Laadukas auton maalaus viimeistellään tarkalla värisävyn määrityksellä. Sävy määritellään tarkalla värikameralla, jolloin maalaustyön tuloksena on eheä ja tasavärinen maalipinta.